Алпин последни го покажаа новиот болид, А523

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

На промоција одржана во Лондон, француски Алпин завршија со серијата откривање на болидите откако беа последна екипа која официјално покажа со што ќе се трка годинава.

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Моделот А523 има тешка задача пред себе, а тоа е да го повтори успехот на ланскиот пакет кој стигна до 4то место во конструкторскиот поредок.

СЛИЧНИ ВЕСТИ

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Ф1 промоции 2023

популарни вести

НАЈНОВИ ВЕСТИ