Астон Мартин планираат менување на боите

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

најново

ПАДОК КЛУБ

Отмар Шафнауер изјави дека Астон Мартин планираат да ја променат бојата веќе од наредната година. 

Тимот Рејсинг Поинт, кој сега е ребрендиран во фабрички Астон Мартин, беше розов поради главниот спонзор БВТ. Иако боите на Астон Мартин привлекоа големо внимание, сепак тие биче премногу темни за телевизија и тешко се разликуваат од црниот Мерцедес. 

Мислам дека зелената боја ни стои и ни одговара, одлична е на сонце и во живо, Но верувам дека на телевизија не е толку добра. Мора да видиме некако да се разликува од останатите темни болиди. 

Во моментов не се очекуваат промени, но можно е веќе од почетокот на наредната година да се смени тоа. 

Почнавме да разгледуваме. Имавме неколку состаноци и веќе зборуваме за бојата и колку сакаме да ја пребоиме и во каква боја, Но тука е и тежинскиот фактор. Сега и тоа го размислуваме. 

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПОПУЛАРНО

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПАДОК КЛУБ

повеќе на оваа тема