0 ден

Нема производи во кошничката.

Астон се импресионирани од Алонсо

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Мајк Крак од Астон Мартин е импресиониран од првиот тест на Фернандо Алонсо кој веднаш почнал да споделува информации со тимот. 

Беше импресивно. Уште од почетокот почна да споделува пораки, Веднаш почна со работи кон целта. Тој е пријателски расположен и мислам дека сме доста транспарентни. 

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Крак ги сподели разликите помеѓу Себастијан Фетел и Фернандо Алонсо, но и нивните сличности. 

Тие доаѓаат од различна околина. Едниот е латино, другиот германец и Тоа е голема разлика.

Фокусот на подобрување  е ист. Алонсо има голема мотивација и страст за да победи. Навистина сум среќен од тестот. 

СЛИЧНИ ВЕСТИ

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

НАЈНОВИ ВЕСТИ