0 ден

Нема продукти во Кошничката.

Во Канада е најбрзо со една промена на гуми

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Пирели посочи дека најдоба стратегија за комплетирање на 70те кругови по Жил Вилнев е возење со една промена на гуми.

Италијанскиот доставувач на гуми во спортот посочи дека почеток на жолто маркиран медиум и негова промена на хард од 22от до 28от круг е најбрз начин според симулациите да се комплетира трката.

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

За нијанса побавно е да се почне н црвено маркиран медиум и истиот да се замени со хард од 17то до 22от круг од трката.

Може да се вози и со две промени, почеток на медиум кој со брза серија би траел 1-20 кругови, префрлување на хард до 50от однсоно 58от круг за да се биде најбрз на крај на софт.

Оние од пзадина веројатно ќе преферерирт почеток на хард кој би се дозел во долга прва серија која би траела од 34 до 44 кругови, а потоа би се минало на медиум за до 70от круг од трката

Expected Strategies CANADA.jpg

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Ново во Падок Клуб

Михаел Шумахер ќе добие почесна награда

Седумкратниот Формула 1 шампион, Михаел Шумахер, ќе добие почесна државна награда која ќе ја примат неговата жена...
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Популарно

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

PSS ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД

Можеби ќе те интересира ...