ПОЧЕТНА Импресум

Импресум

ИМПРЕСУМ

КРУГ.МК е портал за сите вести, информации и случувања примарно од светот на Формула 1, како и од најпопуларните моторспорт тркачки серии, вклучувајќи ги Мото ГП, Светското Првенство во Рели, Европскиот Куп на Туринг Автомобили, Светското Првенство на Издржливост и 24 Часа Ле Ман, американските НАСКАР и ИндиКар, германската ДТМ и многу други.

Март 2015 година е официјалниот почеток на КРУГ.МК, со целосен фокус кон ФИА Формула 1 првенството. Поради постојаниот развој на порталот во однос на читатели и во обид да се актуелизира содржината уште повеќе, за 2016 година истиот беше целосно преработен и надополнет со горенаведените тркачките серии покрај Формула 1.

РЕДАКЦИЈА

Јован Јанев

Главен и Одговорен Уредник, Автор

Бојан Неделковски

Одговорен за Маркетинг, Социјални Мрежи и WEB Развој на Порталот, Автор

Александар Максимовски

Одговорен за Оперативна Функционалност и Cloud Околина, Автор

НАГРАДИ

2018 - Трето Место во категорија Автомобилизам

И покрај тоа што 2018 година беше најдобра од основањето на КРУГ.МК по број на посетители, развој на порталот и целокупниот напор за промоција на моторспортот во Македонија, како и нашата петиција #СакамДаГледамФормула1воМакедонија# откако беше јасно дека правата за ТВ пренос не се обезбедни, сепак на крајот не стигнавме до највисокото место на подиумот. Но продолжуваме се посилно и подобро понатаму!

2017 - Најдобар Сајт за Автомобилизам

На крајот на 2017 година, по 3 годишна напорна работа, КРУГ.МК ја имаше честа да биде избран за Најдобар Сајт на Годината во категорија Aвтомобилизам, што е доказ за врвната содржина и искуство кое го нудиме на нашите читатели.

Прашања, соработка ...

Сакате да оставите порака за нашата редакција или да добиете повеќе информации за можна соработка?