- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Круг.мк предлог 4/11: Williams 

Ретко кој Формула 1 фан ја нема гледано Drive to survive серијата на Netflix чија следна сезона се очекува наскоро, но предсезонските тестови се на средина на Март, така што krug.mk ви предлага листа од 11 документарци како загревање за сезоната.

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Вилијамс ја раскажува животната приказна на Сер Френк Вилијамс, неговиот историски тим чие сопствеништво го предаде на средина од минатата година. Содржи емотивни моменти на корените на една од најзначајните екипи во историјата на спортот.

Најџел Мансел, Алан Џонс, Френк и Клер Вилијамс се интервјуирани за поблиску да ја пренесат приказната на тимот, триумфите и разочарувањата. Документрецот нуди јасна слика за карактерот на Сер Френк.

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

НАЈНОВО

РЕЗУЛТАТИ

популарно