Круг.мк предлог 7/11: Stirling

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

најново

ПАДОК КЛУБ

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Ретко кој Формула 1 фан ја нема гледано Drive to survive серијата на Netflix чија следна сезона се очекува наскоро, но предсезонските тестови се на средина на Март, така што krug.mk ви предлага листа од 11 документарци како загревање за сезоната.

Овој историски докуементарец вклучува неверојатни снимки за прв пат видени со цел да се раскаже приказната за возачот кој често се смета за најдобриот помеѓу оние кои немаат Формула 1 титула, Сер Стерлин Мос.

Мос самиот ја раскажува својата кариера во присуство на неговиот син Елиот и неговиот поранешен помошник Вал Пири. Легенди како Даг Нај и Сајмон Тејлор исто така се дел од раскажувачите.

Овој филм е дел од основата на Формула 1 и ја покрива неверојатната кариера на возачот кој се тркаше во неверојатен период и истата може да се гледа на Sky F1.

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПОПУЛАРНО

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПАДОК КЛУБ

повеќе на оваа тема