🎥 Ландо ги “нанижа“ Рикардо и Фетел во неколку кривини

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Ландо Норис имаше фантастичен старт во Америка и во само неколку кривини во вториот сектор од патеката ги претекна Даниел Рикардо од Рено, но и Ферарито на Себастијан Фетел.

ПОВЕЌЕ НА ОВАА ТЕМА ...

РЕКЛАМЕН ПРОСТОР

НАЈНОВИ ВЕСТИ

НАЈЧИТАНИ ВЕСТИ

РЕКЛАМЕН ПРОСТОР

ПАДОК КЛУБ

ФОРМУЛА Е

РЕКЛАМЕН ПРОСТОР

МОТО ГП

ТЦР ЕВРОПА

РЕКЛАМЕН ПРОСТОР

Ф1 ИНСАЈДЕР

КРУГFLIX