📷 Ландо Норис доби нов Мекларен автомобил

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Ландо Норис доби нов Мекларен 765ЛТ автомобил од тимот вреден 280,000 фунти со импресивен дизајн. 

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Возачот на Мекларен започна со модифицирање на автомобилот пред 18 месеци и сега конечно му беше испорачан. Тој си го подигна во технолошкиот центар на Мекларен, а ќе бидат направени 765 вакви автомобили за купувачите. 

Неговиот автомобил е во карбон сина боја си внатрешниост во жолто. На вратите има четири линии кои ги има и на задното крило и на управувачот што алудира на неговиот број кој го носи. Логото ЛН е испишано на седиштето. 

СЛИЧНИ ВЕСТИ

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Ф1 промоции 2023

популарни вести

НАЈНОВИ ВЕСТИ