0 ден

Нема производи во кошничката.

Поради операција, Магнусен нема да вози на 24 часа Дeјтона

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Данецот од Хаас, Кевин Магнусен, требаше да дебитира на 24 часа Дeјтона овој месец, но најверојатно тоа нема да се случи. 

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Причина за неговото отсуство е мала хируршка интервенција за отстранување на циста од неговата рака за што ќе му бидат потребни две недели да се врати во форма. 

Имав болки го зглобот на раката и докторот најде циста која мора да се отстрани пред почетокот на сезоната во Формула 1. Тоа е нормална процедура, но мора да се одморam неколку недели и нема да возам на Дeјтона. 

Сопстеникот на тимот Кваме изјави дека тоа е лоша ситуација, но сепак МДК го подржува Кевин. 

Формула 1 распоредот има приоритет. Докторите ќе одлучат дали ќе вози или не. 

СЛИЧНИ ВЕСТИ

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

НАЈНОВИ ВЕСТИ