0 ден

Нема продукти во Кошничката.

Мазепин не сака во Индикар

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Русинот Никита Мазепин изјави дека не е заинтересиран за влез во американската Индикар тркачка серија.

Иако беше отпуштен од Хаас поради инвазијата на неговата родна Русија над  Украина, тој е оптимист дека еден ден ќе се врати во врвната моторспорт тркачка серија. 

Сигурен сум дека во иднина ќе може да се вратам, Затоа тежнеам кон тоа и се подготвувам  за да можам да влезам во Формула 1 кога ќе дојде време и кога ќе ми се укаже прилика – посочи русинот.

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Тој смета дека тимовите ќе бидат заинтересирани за соработка кога ќе заврши конфликтот во Украина. 

Формула 1 е приватен бизнис и тимовите сами носат одлуки. Мојата ситуација нема врска со Формула 1, Тие не ме исклучија од ништо.

најсилните екипи трошат милијарди долари и сметам дека еден ден ќе бидам дел од таа индустрија како бизнисмен, Но не сум заинтересин за Индикар. Секако не можам да кажам што ќе биде утре со мојата кариера. 

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Ново во Падок Клуб

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Популарно

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

PSS ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД

Можеби ќе те интересира ...

Рејхал му нуди ИндиKар место на Себ

Граем Рејхал изјви дека има место да го вдоми Себастијан Фетел во Индикар доколку германецот сака да...

Никита Мазепин ги тужи Хаас во Швајцарија

Русинот Никита Мазепин откри дека поднел тужба против Формула 1 тимот Хаас за неисплатени плати пред швајцарскиот...

Мазепин: Руското Гранд При си ги доби парите назад

Никита Мазепин откри дека смета оти промотерите на Големата награда на Русија си ја добиле уплатената котизација...

Мазепин ќе тужи за неисплатени плати

Никита Мазепин изјави дека ќе го тужи американски Хаас за неисплатени плати.  Рускиот возач, чија компанија Уралкали го...