0 ден

Нема продукти во Кошничката.

ПОЧЕТНАМаркетинг

ТАРГЕТИРАН ПРИСТАП И АНАЛИТИКА

КРУГ.МК нуди разновидни и уникатни можности за промоција на вашата компанија, производ и бренд како целина. Во сега својата петта година од постоење и земајќи го во предвид особено таргетираниот пазарен сегмент, нашиот медиум бележи значителен интернет сообраќај, солидно времетраење на посета од секој читател и екстремно низок bounce rate.

Доколку сте заинтересирани за рекламните можности кои ги нудиме, ви ги презентираме истите подолу на оваа страна, за десктоп и мобилна верзија. За подетални информации, посетете ја нашата контакт страна.

135,000
ПРОСЕЧНО ПОСЕТИ МЕСЕЧНО ВО 2020
229,000
ПОСЕТИ ВО ДЕКЕМВРИ 2020
3,77
ПРОСЕЧНО СТАТИИ ПО ПОСЕТА
0,50%
BOUNCE RATE

РЕКЛАМНИ ПОЗИЦИИ

На десктоп верзијата од нашиот портал се достапни следните банер позиции за рекламирање на вашата компанија и бренд. Цените се изразени во евра на месечно ниво.

KD 1A

250
БИЛБОРД РЕКЛАМЕН БАНЕР 970×250

KD 1Б

175
ЛИДЕРБОРД РЕКЛАМЕН БАНЕР 728x90

KD 2

200
СТАНДАРДЕН РЕКЛАМЕН БАНЕР 300х250

KD 3

300
СОЛИТЕР РЕКЛАМЕН БАНЕР 300х600

KD 4

175
СТАНДАРДЕН РЕКЛАМЕН БАНЕР 300х250

На мобилната верзија од нашиот портал се достапни следните банер позиции за рекламирање на вашата компанија и бренд. Цените се изразени во евра на месечно ниво.

KМ 1

175
ХОРИЗОНТАЛЕН БАНЕР

KМ 2

200
СТАНДАРДЕН БАНЕР ВО ТЕКСТ 300х250

KМ 3

300
СОЛИТЕР БАНЕР 300х600

KМ 4

150
СТАНДАРДЕН БАНЕР 300х250

САКАТЕ ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ?

Доколку сте заинтересирани за рекламниот простор на КРУГ.МК, испратете ги вашите информации преку Контакт страната.

ИМПРЕСУМ

Повеќе информации за нашата редакција, историјата на нашиот портал и досегашни значајни постигнувања.

маркетинг

Дознајте повеќе за рекламните можности, последните аналитички информации и за потенцијално партнерство со КРУГ.МК

контакт

Доколку сакате да стапите во контакт со нашата редакција или маркетинг департмент, посетете ја нашата контакт страна.