Мекларен прави аукција со тркачката облека на Норис

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Оделото кое го носеше Ландо Норис минатата сезона ќе се најде на аукција за добротворни цели. 

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Оделото кое тој го носел е потпишано лично од него, а средствата ќе се донираат во Ан ван Дик Чита центарот кој се грижи за животното гепард. Како признание, едно младенче гепард ќе се вика Мекларен.

Почетната цена за тркачкиот комбинизон е 4,500 долари.

Гепардот е загрозено животно и центарот работи на обезбедување на нивно враќање во дивината  

СЛИЧНИ ВЕСТИ

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Ф1 промоции 2023

популарни вести

НАЈНОВИ ВЕСТИ