📷 Мекларен со нови бои во Абу Даби

Мекларен ќе возат со нови шари на својот болид на последната трка оваа сезона за Големата награда на Абу Даби.

Тимот соработува со Vuse, електронска цигата на Reynolds, уште од 2021 година и либанскиот уметник Ана Танглес за дизајнот на шемата.

Како Формуал 1, фан никогаш не верував дека мојот дизајн ќе се појави на една трка. Им благодарам што одвоија време за мене и ова е важно за умниците од средниот исток да ја покажат својата страст и вештина – задоволна е танглес.

 

СЛИЧНИ ВЕСТИ

#сингапур

популарни вести

РЕЗУЛТАТИ 2023

НАЈНОВИ ВЕСТИ