0 ден

Нема производи во кошничката.

Нема повеќе бесплатно гледање трки во Германија

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Формула 1 во иднина нема да има бесплатни телевизиски преноси во Германија. 

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

РТЛ целосно ги загуби правата од Скај пред две години иако имаше договор да пренесува четири трки во живо до минатата сезона. Сеуште не е познато дали ќе се продолжи договорот кој и дозволуваше на телевизијата бесплатен пренос на трките.

Одлучивме да не пренесуваме Формула 1 трки во 2023 година. Се концентрираме на фудбалот и на новите НФЛ права – изјавија од РТЛ. 

Ова е прв пат во Германија да не се гледа Формула 1 трка на бесплатна телевизија, но сепак, Скај нуди платен пакет преку ПроЗибенСат1. 

СЛИЧНИ ВЕСТИ

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

НАЈНОВИ ВЕСТИ