Норис: Не ни помислив да бидам преагресивен со Карлос

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

најново

ПАДОК КЛУБ

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Ландо Норис откри дека не ни помислил да прави шоу и да биде претерано агресивен кон својот поранешен колега, Карлос Саинз откако доби казна поради доцната одбрана против возачот на Ферари.

Ландо доби црно-бели знаме за втора промена на правецот додека се бранеше од нападите на шпанецот на стартно-целната рамнина и на многу постари гуми од него.

треба да ја погледнам снимката од горе, но мислам дека кога се бранев од карлос не се помрднав, можеби многу малку, но не погршив ништо не мислев да бидам претерано агресивен, знаев дека ќе дојде и ќе ме мине, имаше понови гуми и не помислував ништо друго – појасни норис.

Во тој момент, Ландо веќе го имаше пропуштено својот очигледно побрз колега без да се брани, но против својот лански колега се бранеше, но не успеа.

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПОПУЛАРНО

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПАДОК КЛУБ

повеќе на оваа тема