Олимпико анализа: Алонсо по тестот на 18-инчните гуми: Уште сега чувството е одлично

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

најново

ПАДОК КЛУБ

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Фернандо Алонсо имаше чест да одработи тест за Пирели и нивните нови18-инчни тркала за 2022 година по кој откри дека уште од сега новите пневматици се одлични.

По првата трка од сеоната, Алпин останаа во Бахреин каде им помогнаа на Пирели да ги развијат пневматиците кои ќе почнат да се користат догодина.

новите гуми веќе се одлични. веќе се охрабрувачка добра фаза од развојот – изјави алонсо.

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПОПУЛАРНО

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПАДОК КЛУБ

повеќе на оваа тема