0 ден

Нема продукти во Кошничката.

Пирели најавува трка со една промена на гуми

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Италијанскиот доставувач со гуми во Формула 1, Пирели, најави трка со една промена на гуми низ улиците на Баку.

Како најбрза стратегија италијанците најавуваат стартување со жолто маркираниот медиум и возење 18-23 кругови со него пред да се промени на најтврдата гума.

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Како алтернатива на тоа е старт со црвено маркиран софт и возење 14-20 кругови со него пред да се префрли на бело означениот хард.

Можно е тркање и со две промени на гуми и тоа 10-15 кругови на жолтиот медиум со кој би се стартувало, следните 25 кругови на хард и од 40от круг на софт за брз последен дел.

Image

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Ново во Падок Клуб

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Популарно

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

PSS ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД

Можеби ќе те интересира ...

Пирели ги потврдија гумите за Спа, Зандворт и Монца

Пирели го потврди изборот за гуми за следните три трки кои следуваат по летната пауза. Производителот, како и...