- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Ред Бул веќе привлекуваат мексикански спонзори

Со самото потпишување на договор со Серхио Перез за нивни возач за претстојата тркачка сезона, во Ред Бул им беше повеќе од јасно дека мексианските спонзори ќе дојдат по него во Милтон Кинс, а најголемата мексиканска осигурителна компанија е прва.

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

INTERproteccion е компанијата која беше спонзор на Ред Бул во 2018 година, но само за трките во Америка, Мексико и Бразил, но овој пат нема да биде така.

водушевени сме што можеме да им посакаме добредојде назад на INTERproteccion во нашето семејство. пред некоклу години станаа наш прв партнер од мексико, а овој пат ќе имаме одлична 2021 година заедно.

секогаш сме биле обожавани во латинска америка, а со доаѓањето на чеко вонашиот тим секако дека ќе имаме повеќе поддршка од било кога во мексико. ова е возбудлив ден за нас поради пристигнување на таков бренд – изјави кристијан хорнер.

Соработка со INTERproteccion не е новина за Перез, затоа што тие се негови лични спонзори и поддржувачи долги години.

воодушевени сме што ќе бидеме партнери на ред бул рејсинг затоа што делиме иста страст и сакаме заеднички предизвици, а имаме можност да победуваме годинава, совршен период за стратешка соработка. сигурни сме дека ќе стигнеме до многу победи заедно – изјави хуан игнацио касануева, главниот извршен директор наINTERproteccion.

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

НАЈНОВО

РЕЗУЛТАТИ

популарно