- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Ф1 ИНСАЈДЕР

ПОЧЕТНАФ1 ИНСАЈДЕР
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

НАЈНОВО

МОТО ГП

Безбедносно Возило и Прекин

Спортска Регулатива За одржување на безбедноста на натпреварувачите во текот на викендот, особено во случај на сериозен инцидент или лоши временски услови, ФИА користи 2...

Тренинг и Квалификации

Спортска Регулатива На секоја трка сите возачи може да учествуваат во две петочни тренинг сесии со траење од час и половина, саботна тренинг сесија од...

Поени, Пласман и Должина на трка

Спортска Регулатива Формула 1 трките се скоро идентично долги, пресметани во правилата по најмалиот број на кругови потребен за да се постигне должина од 305...

Шасија, Димензии и Кокпит

Техничка Регулатива Севкупната ширина на болидот, без пневматици, не смее да премине 2000 милиметри. Должината, висината и формата на болидот се водат според други спефицични параметри....
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПОПУЛАРНО

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

НАЈНОВО

НАЈНОВО

ТЦР ЕВРОПА

МОТО ГП