Ф1 ИНСАЈДЕР

Што е ново во 2018 година? Од пневматиците, агрегатните единици, грид казните и протокол, безбедносно возило, тренинг и квалификациски сесии, поени, тестирање, стартна процедура и многу повеќе.

DRS / ДРС

0
Спортска Регулатива Користењето на системот за помош при претекнување наречен ДРС (Drag Reduction System – DRS), кој го менува аголот...

Безбедносна Опрема

0
Техничка Регулатива Сите болиди мора да имаат вграден систем за гаснење на пожар кој се активира во кокпитот и во...
РЕКЛАМЕН ПРОСТОР

НАЈНОВИ ВЕСТИ

НАЈЧИТАНИ ВЕСТИ

РЕКЛАМЕН ПРОСТОР

ПАДОК КЛУБ

ФОРМУЛА Е

РЕКЛАМЕН ПРОСТОР

МОТО ГП

ТЦР ЕВРОПА

РЕКЛАМЕН ПРОСТОР

Ф1 ИНСАЈДЕР

КРУГFLIX