Синот на Бен Сулајем загина во сообраќајна несреќа

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Претседателот на ФИА, Мохамед бен Сулајем е во жалост поради загинувањето на неговот син во сообраќајна несреќа во Дубаи. 

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Од Автомобилската федерација на Емиратите беа потврдени ужасните вести. 

Бен Сулајем и семејството побараа приватност и најавија дека ќе жалат според исламската традиција. 

Како и неговиот татко, и синот Саиф беше страсен тркач и во еден момент се натпреваруваше во Формула 4 во 2016-2017 година покрај Оскар Пиастри и Логан Сарџент. 

СЛИЧНИ ВЕСТИ

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Ф1 промоции 2023

популарни вести

НАЈНОВИ ВЕСТИ