Словачка 2: 3то место за Џиролами и PSS Racing

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

најново

ПАДОК КЛУБ

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Меди Бенани стигна со својата прва победа во ТЦР Европа првенството на втората трка во Словачка, следен од Микел Аскона, но дебитантот во македонскиот тим на PSS Racing, Франко Џиролами е причина за огромно задоволство со пласман на 3то место и прв подиум во 2021 за себе и екипата.

Гаврилов, Наги и Том Коронел завршија на пласман од 4то до 6то место, додека Калехас, Баерт, Кларе и Боркович го комплетираа топ 10.

Виктор Давидовски немаше толку среќа во втората трка на Словакија Ринг и се пласираше на 18та позиција.

Следи повеќе набрзо.

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПОПУЛАРНО

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПАДОК КЛУБ

повеќе на оваа тема