Филмот за Шумахер е готов, но не се знае кога ќе биде премиерата

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

најново

ПАДОК КЛУБ

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Фановите кои со нетрпените го очекуваат документарецот за Михаел Шумахер, а за нив една една добра и една лоша вест.

Добрата вест е дека фимот е целосно готов, а лоша е тоа што сеуште нема датум за премиера, а промоцијата е повторно одложена, овој пат на неодредено време.

Синот на Михаел, Мик Шумахер, годинава дебитира во врвната моторспорт тркачка серија, така што се поактуелна станува кариерата на неговиот татко за кого има малку информации одзимата 2013 година кога остана во кома по силен пад на скијање на француските Алпи.

Според Германски Express, режисерот и продуцентот на филмот, Ванеса Нокер, открила дека документарецот е готов, но не потврдила кога ќе биде прикажан. Првичниот датум за премиера беше 5 Декември 2019 година, но потоа беше поместен на крајот на 2020 годиан, а пандемијата влијаеше на дополнително одложување.

пандемијата со корона вирусот многу ја влоши работата и поради тоа не можеме да дадеме датум за премиера во моментов, бараме трпение – објасни нокер.

филмот го отсликува животот на михаел и неговата импресивна кариера која покажува многу факти за сложениот човек – најави сабине кем, долгогодишниот менаџер на михаел.

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПОПУЛАРНО

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПАДОК КЛУБ

повеќе на оваа тема