Формула 1 со нов партнер: Drive Coffee

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

најново

ПАДОК КЛУБ

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

На почетокот на сезоната Формула 1 во 2021 година, Формула 1 го најави доаѓањето на уште еден нов партнер со Драјв Кафе, именуван како официјален снабдувач на кафе во спортот.

Формула 1 откри дека Драјв Кафе е избран за снабдувач на кафе заради неспоредлива посветеност на искуството на клиентот, квалитетот, етичкото работење и одржливоста.

Драјв кафе, со седиште во Колорадо, е основано во 2017 година и е присутно во над 30 земји, вклучувајќи ги и повеќето земји домаќини на Гран При трки. Американската компанија вели дека обезбедува производи за кафе со поголема посветеност на квалитетот и исхраната од многу од постојните мејнстрим брендови, истовремено давајќи ги на начин што создава забавни, информативни и инспиративни искуства за кафе“.

Како дел од повеќегодишното партнерство, Драјф Кафе ќе се служи на секое Гран При, вклучувајќи ги ексклузивните области во Падокот и Падок Клубот, како и други официјални настани на Ф1 надвор од трките на Светското првенство.

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПОПУЛАРНО

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПАДОК КЛУБ

повеќе на оваа тема