- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Ф1 КАЛЕНДАР

ПОЧЕТНАФ1 КАЛЕНДАР

Целосниот календар од рекордни 23 трки за 2021 година, вклучувајќи ја и новата трка за Голема Награда на Саудиска Арабија.

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

НАЈНОВО

26 - 28 МАРТ

БАХРЕИН

16 - 18 април

ЕМИЛИЈА РОМАЊА

30 - 02 април/мај

португалија

07 - 09 МАЈ

ШПАНИЈА

20 - 23 МАЈ

МОНАКО

04 - 06 ЈУНИ

АЗЕРБЕЈЏАН

11 - 13 ЈУНИ

КАНАДА

25 - 27 ЈУНИ

ФРАНЦИЈА

02 - 04 ЈУЛИ

АВСТРИЈА

16 - 18 ЈУЛИ

В. БРИТАНИЈА

30 - 01 ЈУЛИ/АВГУСТ

УНГАРИЈА

27 - 29 АВГУСТ

БЕЛГИЈА

03 - 05 СЕПТЕМВРИ

ХОЛАНДИЈА

10 - 12 СЕПТЕМВРИ

ИТАЛИЈА

24 - 26 СЕПТЕМВРИ

РУСИЈА

01 - 03 ОКТОМВРИ

СИНГАПУР

08 - 10 ОКТОМВРИ

ЈАПОНИЈА

22 - 24 ОКТОМВРИ

АМЕРИКА

29 - 31 ОКТОМВРИ

МЕКСИКО

05 - 07 НОЕМВРИ

БРАЗИЛ

19 - 21 НОЕМВРИ

АВСТРАЛИЈА

03 - 05 ДЕКЕМВРИ

САУДИСКА АРАБИЈА

10 - 12 ДЕКЕМВРИ

АБУ ДАБИ

САКАТЕ ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ?

Испратете ни порака преку Контакт страната.

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПОПУЛАРНО

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ИМПРЕСУМ

Повеќе информации за нашата редакција, историјата на нашиот портал и досегашни значајни постигнувања.

маркетинг

Дознајте повеќе за рекламните можности, последните аналитички информации и за потенцијално партнерство со КРУГ.МК

контакт

Доколку сакате да стапите во контакт со нашата редакција или маркетинг департмент, посетете ја нашата контакт страна.