Ф1 фо превзема ТВ преносот од Tele Monte Carlo

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Формула 1 сама ќе го продуцира телевизискиот пренос на следната Гранд При трка која ќе се вози во Монте Карло следниот викенд.

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Според пишувањето на британски Mirror, Tele Monte Carlo, телевизијата од Кнежевството која традиционално го правела преносот од најпрестижното Гранд При во календарот, повеќе нема да го прави тоа затоа што преносот целосно ќе го контролира Формула 1.

СЛИЧНИ ВЕСТИ

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Ф1 промоции 2023

популарни вести

НАЈНОВИ ВЕСТИ