🎥 Вака се победува: Хамилтон и 60от круг

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

најново

ПАДОК КЛУБ

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Луис Хамилтон победи на Шпанското Гранд При откако водеше само 12 кругови во трката, а прсврт беше 60от круг кога со многу понови гуми го нападна и мина својот најголем конкурент.

Како што Луис изјави пред трката “Многу сме искусни, а тие многу грешат“.

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПОПУЛАРНО

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПАДОК КЛУБ

повеќе на оваа тема