🎥 Во Алфа Ромео се подготвени за новата сезона

Екипата на Алфа Ромео Орлен Рејсинг очигледно е подготвена за почеток на новата сезона, откако споделија видео запис од нивната фабрика во присуство на голем дел од своите вработени и исчекување од првото палење на нивниот агрегат.

НАЈНОВО

🎥 Во Алфа Ромео се подготвени за новата сезона

Екипата на Алфа Ромео Орлен Рејсинг очигледно е подготвена за почеток на новата сезона, откако споделија видео запис од нивната фабрика во присуство на...

популарно

Ферари го решиле проблемот со болидот

Познатиот Лео Турини, инсајдер со темелно познавање на состојбите во Ферари, откри дека во Маранело се на вистински пат со својот болид откако минатиот...