🎥 Гасли – одлични квалификации, кошмар трка

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

најново

ПАДОК КЛУБ

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Пјер Гасли имаше феноменални квалификации каде заврши на 5то место, но стартот на трката му беше лош откако имаше контакт со Мекларен и го искрши своето предно крило уништувајќи си ја трката.

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПОПУЛАРНО

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПАДОК КЛУБ

повеќе на оваа тема