🎥 Грешката која Ландо го чинеше премногу

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Ландо Норис направи грешка уште во првиот квалификациски сегмент која го чинеше многу, ја допре оградата и мораше во боксот без да добие можност да постави конкурентно време.

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

СЛИЧНИ ВЕСТИ

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Ф1 промоции 2023

популарни вести

НАЈНОВИ ВЕСТИ