🎥 Грешката на Мазепин која го чинеше трка

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

најново

ПАДОК КЛУБ

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Никита Мазепин има многу да учи тоа е факт откако првата трка во сезоната ја започна со неконтролирано прискање на педалот за гас на првите кривини, се изврте и заврши во оградата.

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПОПУЛАРНО

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПАДОК КЛУБ

повеќе на оваа тема