🎥 Дебито во Монтреал Јуки го заврши во ограда

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Јапонецот Јуки Тсунода имаше неславно деби на Канадското Гранд При во Монтреал кога излегувајќи го боксот удри директно во оградата крај патеката.

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

СЛИЧНИ ВЕСТИ

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Ф1 промоции 2023

популарни вести

НАЈНОВИ ВЕСТИ