🎥 Дебито на Чеко кое можеше да биде трагично

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

најново

ПАДОК КЛУБ

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Иако имаше лоши квалификации кои ги заврши на 11то место, Серхио Перез ја заврши трката на 5та позиција и одлични поени.

Сепак, трката можеше да ј заврши уште во формацискиот круг, пред истата да почне откако се изгасна електрониката во неговиот агрегат. Присебноста на искусниот мексиканец го врати болидот во живот, а возењето на трка му го донесе признанието Возач на денот.

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПОПУЛАРНО

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПАДОК КЛУБ

повеќе на оваа тема