🎥 Доказ: Себ лично му се извини на Естебан

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

најново

ПАДОК КЛУБ

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Откако заврши Бахреинското Гранд При и болидите се паркираа во парк ферме, Фетел веднаш искочи и се упати кон Алпин болидот на Естебан Окон за да му се извини за сударот.

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПОПУЛАРНО

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПАДОК КЛУБ

повеќе на оваа тема