- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

🎥 Емотивното збогување на Ферари со Себ

Од Почесна гарда пред почетокот на трката, преку збогување преку тимското радио до благодарност и заеднички слики, Ферари и Себастијан Фетел си кажаа збогум.

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

НАЈНОВО

РЕЗУЛТАТИ

популарно