🎥 Како Чеко го виде насмасниот Расел

Директно од камерата на болидите на Расел и Перез во нивниот меѓусебен контакт при несмасното излегување на возачот на Мерцедес од зоната за излетување.

СЛИЧНИ ВЕСТИ

#сингапур

популарни вести

РЕЗУЛТАТИ 2023

НАЈНОВИ ВЕСТИ