🎥 Квалификациската катастрофа на Гасли

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

најново

ПАДОК КЛУБ

Пјер Гасли имаше катастрофален последен К3 обид, но имаше одлично време претходно и ќе тргне од 4то место.

При минувањето преку еден тротоар во последниот сектор, буквално се откачи неговото предно крило, влезе под предната десна гума која експлодираше.

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПОПУЛАРНО

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПАДОК КЛУБ

повеќе на оваа тема