🎥 Контактот на Карлос и Себ за 10то место

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

најново

ПАДОК КЛУБ

Карлос Саинз беше Возач на денот во Турција и имаше куп претекнувања, а со ова над Себастијан Фетел влезе во поени каде остана до крајот на трката и покрај стартот од 19то место.

Но, претекнувањето не беше најчисто по мократа патека и дојде до контакт.

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПОПУЛАРНО

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПАДОК КЛУБ

повеќе на оваа тема