0 ден

Нема производи во кошничката.

🎥 Кој возач направил најголема финансиска штета од судари?

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Сударите се неизбежност во моторспортот, но кој возач го чинеше својот тим најмногу за штета од судар во 2022 година.

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Од воведувањето на ограничувањето на трошоците, оштетувањето од сударите е сè поголем фактор во перформансите на возачот, а еден од возачите втора година по ред го завзема првото место за најмногу направена штета во текот на една сезона.

СЛИЧНИ ВЕСТИ

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПОПУЛАРНИ ВЕСТИ

НАЈНОВИ ВЕСТИ