🎥 Кругот за пол позиција на Верстапен

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Иако немашен силен прв обид во последниот квалификациски сегмент, шампионот Верстапен испорача одлично време кога беше најотребон за својата 22ра пол позиција.

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

СЛИЧНИ ВЕСТИ

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Ф1 промоции 2023

популарни вести

НАЈНОВИ ВЕСТИ