🎥 Ландо имаше одличен старт, но му се случи де Врис

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Ландо Норис со својот Мекларен имаше одличен почеток на трката во Мајами, надомести неколку позиции, но беше удрен од Ник де Врис од позадина.

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

СЛИЧНИ ВЕСТИ

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Ф1 промоции 2023

популарни вести

НАЈНОВИ ВЕСТИ