🎥 Ландо против Карлос на стартот во Сочи

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

најново

ПАДОК КЛУБ

Ландо Норис и Карлос Саинз имаа фантастичен дулел на почетокот на Руското Гранд При.

Возачот на Мекларен поведе по гаснење на црвенте светла, но Ферари фати залет зад него и успеа да го престигне пред првата кривина.

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПОПУЛАРНО

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПАДОК КЛУБ

повеќе на оваа тема