🎥 Ландо против Шарл машки за 4то место

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

најново

ПАДОК КЛУБ

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Ландо Норис со својот Мекларен и Шарл Леклер на Ферари имаа машка борба за 4то место во поредокот на почетокот на трката.

Мекалрен очигледнп е посилен болид во моментов, но возачот на Ферари тешко се предаде.

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПОПУЛАРНО

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПАДОК КЛУБ

повеќе на оваа тема