🎥 Ландо убаво ја закачи оградата во К2

Ландо Норис имаше нималку наивен контакт со оградата во средниот сегмент од квалификациите, но механичарите на Мекларен успејаа да ја санираат штетата и да овозможат тој да вози во последните 12 минути.

СЛИЧНИ ВЕСТИ

#сингапур

популарни вести

РЕЗУЛТАТИ 2023

НАЈНОВИ ВЕСТИ