- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

🎥 Лудило анимација од сударот на Роман Гросжан

Француски Canal Plus направи најневеројатна анимација од сударот на Роман Гросжан видена до сега.

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Што се слулуваше со Роман и неговиот болид во 1,6-те секунди додекатраеше пеоколот во Бахреин.

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

НАЈНОВО

РЕЗУЛТАТИ

популарно