🎥 Луис “немаше поима“ дека се трка со Чеко, бараше сини знамиња

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

најново

ПАДОК КЛУБ

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Во кругот број 51 во кој Серхио Перез влезе во боксот по предолгата серија на медиум, мексиканецот беше престигнат од Луис Хамилтон на кого му го предаде водството на крајот од стартно целната рамнина.

Шампионот немаше поима дека Пере води и бараше сини знамиња за него.

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПОПУЛАРНО

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПАДОК КЛУБ

повеќе на оваа тема