🎥 Младост против искуство, Расел против Кими

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

најново

ПАДОК КЛУБ

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Дека Кими Раиконен не е “за фрлање“ покажа при дуелите во Бахреин, особено при овој каде му одржа лекција на младиот Џорџ Расел кој сакаше да го мине.

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -
- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПОПУЛАРНО

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

ПАДОК КЛУБ

повеќе на оваа тема