🎥 Новиот Мерцедес В11 … ќе донесе ли седма двојна титула ?

Традиционално, преку социјалните мрежи, Мерцедес откри слики од својот најнов В11 болид кој треба да им донесе седма двојна титула. Ќе успее ли во тоа?

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

НАЈНОВО

🎥 Новиот Мерцедес В11 … ќе донесе ли седма двојна титула ?

Традиционално, преку социјалните мрежи, Мерцедес откри слики од својот најнов В11 болид кој треба да им донесе седма двојна титула. Ќе успее ли во...

популарно

🎥 Алфа Таури ја запалија Хондата

По неколку екипи и новоименуваниот тим на Торо Росо, односно сега Скудерија Алфа Таури доби можност да го запали моторот на Хонда, РА620Х, за...