🎥 Норис и Окон имаа свој дуел во Бахреин

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Ландо Норис и Естебан Окон се бореа повеќе за гордост и избегнување на дното одошто за поени и некаков пласман на Шакир.

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

СЛИЧНИ ВЕСТИ

- РЕКЛАМЕН ПРОСТОР -

Ф1 промоции 2023

популарни вести

НАЈНОВИ ВЕСТИ